Ajankohtaista


Hyvää alkanutta vuotta 2021!

Vuosi 2020 jää historiaan koronavuotena. Kuluneen vuoden poikkeuksellisuus on vaikuttanut yhdistystoimintaan kaikkialla, myös meillä Kempeleessä.

Kokonaisuutena Kempele-Seura vastasi koronavuoden haasteisiin hyvin. Totuttuja toimintatapoja muutettiin: vanhan ajan viikon työnäytökset nähtiin etäyhteyden kautta ja Kempeleen kotiseutumuseon toimintaa tuettiin kustantamalla videosarja museoesittelyistä. Perinteinen kulttuuripyöräily toteutettiin kevään sijaan alkusyksystä koronatilanteen rauhoituttua väliaikaisesti. Talkoitakin museolla tehtiin, mutta koronasäännösten mukaisesti, totuttua pienemmissä porukoissa. Myös kokouskäytäntöjä muutettiin.

Muutos on ollut vaativa, mutta myös antoisa. Ikävä on kuitenkin sitä yhteisöllisyyttä, jota Kempele-seuran toiminnassa on parhaimmillaan koettu kaikkien kempeleläisten kanssa. Toivottavasti tänä vuonna pääsemme jo nauttimaan toistemme seurasta ja Kempeleen tarjoamista mahdollisuuksissa yhteisöllisen toiminnan merkeissä!

Haluatko jäsenkirjeen sähköisesti?  

Haluamme kuitenkin jatkossakin hyödyntää koronavuoden opettamia uusia käytäntöjä. Yksi tärkeä hyvä käytäntö on ollut sähköinen yhteydenpito. Tähän haluamme nyt – keväisten jäsenkirjeiden lähettämisen kynnyksellä – kannustaa kaikkia jäseniämme. Olkaa siis hyvät, ja käykää päivittämässä yhteystietonne ja erityisesti sähköpostiosoitteenne! Jäsenkirje toki lähetetään postitse sen niin haluaville, mutta postittaminen maksaa aikaa ja rahaa – ja olisihan jäsenkirjeen saaminen sähköpostiin myös luontoa säästävä.

Seuramme jäsenistä vain 27 % on ilmoittanut meille sähköpostiosoitteensa. Olisipa hienoa, jos saisimme prosenttiosuutta korotettua ainakin lähemmäs 50 prosenttia.

Sähköpostin voi helposti ilmoittaa yhteystietojen päivityslomakkeemme kautta. 

Ja jos et sattumoisin ole vielä Kempele-seuran jäsen, seuraan voi liittyä samaisesta linkistä.

Kempele-seuran museovideot löytyy Youtube-kanavaltamme.  

Metallinen kahvipurkki
Kempele-kahvipurkki

Ja yhteisöllisistä hetkistä muistutteleva Kempele-kahvipurkki löytyy myynnistä Zeppelinin Prismasta, kirjastosta, kirkonkylän K-Supermarketista ja Airport Hotel Vihiluodosta.

Jaana Koski, pj