Kempele-Seuran tuotteet

Kempele-Seura on vuosien varrella toteuttanut sekä myynyt erilaisia Kempele-aiheisia tuotteita.
Tällä hetkellä myynnissä olevia tuotteita voitte tilata tilauslomakkeella.

Ostamalla Kempele-Seuran tuotteita tuet kotiseututyötä!

Zeniitti-palapeli

Zeniitin tarina alkaa 1980-luvulta, jolloin alueen kallioisesta maaperästä ryhdyttiin louhimaan mursketta seudun rakennustyömaille. Vuosien saatossa Linnakallion nimellä tunnetulle kaivosalueella muodostui noin 12 hehtaarin laajuinen avolouhoskaivanto, josta on pumpattu koko ajan pohjavettä pois. Louhinta lopetettiin vuonna 2017. Pohjarakentamisen jälkeen veden pumppaus lopetetaan, jolloin paikalle muodostuu kirkasvetinen kalliojärvi. Tuleva järvi on nimetty Aurinkojärveksi, jonka rannat täyttyvät palveluista. Zeniitistä on muodostumassa Oulun seudun suurin yhtenäinen matkailukeskus, jonka rakentaminen ulottuu vuosille 2020–2040.

Palapelin hinta on 14,95 € / kpl.

Palapelin voi tilata tilauslomakkeella. Palapeli on myynnissä myös Zeppeliinin Prismassa.

Kempele-palapeli

Kempele aiheinen lasten palapeli, 308 palaa.

Palapelin hinta on 10 € / kpl.

Palapelin voi tilata tilauslomakkeella. Palapeli on myynnissä myös Kempeleen kirjastossa (vain käteismaksu).

Metallinen kahvipurkki

Kempele-kahvipurkki

Kempele aiheisia kahvipurkkeja, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja ovat täysin kierrätyskelpoisia. Purkkien kuvituksen olemme toteuttaneet siten, että se luo positiivisen mielikuvan Kempeleestä sekä siellä asuvista kuntalaisista.

Purkin hinta on 10 € / kpl.

Kahvipurkki on myynnissä Zeppelinin Prismassa, K-supermarketissa ja kirjastossa (kirjastossa voi maksaa vain käteisellä). Voit tilata sen myös tilauslomakkeella.

Kempele-viiri

Suosittu Kempele-viiri elävöittää kauniisti pihapiiriä.

Viiri on mitoitettu 8 – 10 metrin salkoon ja sopii myös asuntoyhtiöiden, yritysten ja julkisten laitosten pihan kaunistukseksi.

Hinta on vain 60 euroa.

Viirejä myydään Kempeleen kirjastolla ja kesäaikaan museolla (maksu vain käteisellä). Viirejä voi myös tilata tilauslomakkeella.

Maisemapostikortti

Kempele-postikortti

Kempele-Seura ry:n julkaisemaa Kempele-postikorttia voi ostaa kesäaikaan Kempeleen museolta.

Hinta 1 € (maksu käteisellä).

Kortin valokuvat Heikki Laakko.

Maatilan elämää palapeli

Maatilan elämää -palapeli

30 palan palapeli, jonka aiheena on Nuojuan teatteripajan esitys ”Maatilan elämää”. Kuvattu kesällä 2021 Kempeleen kotiseutumuseon pihalla.

Palapelit on lahjoitettu Kempeleen kunnan päiväkodeille, perhepäivähoitajille ja yksityisille päiväkodeille sekä Kempeleen seurakunnalle ja diakoniatyölle.

Lautapeli

Kempeleen Helmi -lautapeli

Hauska, jännittävä ja tietorikas koko perheen kotiseutupeli.

LOPPUUNMYYTY

Kaksi posliinimukia

Kempele-muki

Uniikki kempeleläisten muki, jonka kuvituksena näkyvät Pirilän kartano, museoalue sekä Kempeleen rautatieasema.

Mukeja on kahdenlaisia.

LOPPUUNMYYTY